TRANSFORMA-TI CORPULl! SCHIMBA-TI VIATA!

Credem in puterea fitness-ului de a imbunatati si schimba viata. Dar stim, de asemenea, ca efortul fizic sustinut nu este deloc usor. Antrenorii ARA sunt aici pentru a-ti oferi motivatia de care ai nevoie. Antreneaza-te cu expertii nostri pentru a vedea rezultatele!


  • slabire
  • tonifiere
  • cresterea masei musculare
  • imbunatatirea starii generale

Rezultatele se vad atunci cand faci antrenamentele cu placere. La ARA Fitness Club, o tii intr-un zambet de cand vii si… mult dupa ce ai plecat.

Personal
Trainer

Orice transformare incepe cu pasi mici. Dar bine calculati! De aceea, la ARA Fitness, la fiecare antrenament primesti indicatii exacte si esti supravegheat de un specialist cu peste 9 ani de experienta.

Aparate de
ultima generatie

Te antrenezi pe aparate noi, de ultima generatie, pentru ca experienta in sala de fitness sa fie cat mai placuta si sa revii de fiecare data cu placere.

Consultanta
nutritionala

Pentru ca un corp sanatos si tonifiat nu se obtine doar cu exercitiu fizic, ci si cu o alimentatie corespunzatoare. Tu ne spui ce obiectiv ai, noi iti oferim reteta succcesului.

Suntem la 2
pasi de casa

Scapa de aglomeratia si drumurile spre oras! La noi gasesti toate echipamentele, aparatele si consultanta de care ai nevoie pentru a incepe transformarea.

ARA FITNESS CLUB


16

APARATE

Aparate noi, de ultima generatie, pentru cei mai pretentiosi clienti.

34

ACCESORII

De la saltele si corzi, pana la gantere si discuri.

17

ANI

Peste 17 ani de experienta in fitness.

120

EXERCITII

O gama variata de exercitii ce pot fi efectuate folosind dotarile salii.