Cum te ajuta fructele in dieta?

SFATURI UTILE DE LA ALBERTO
11/09/2020
Cât de importantă este hidratarea?
01/22/2021

Fructul este gustarea gata preparată a naturii, ambalată cu vitamine, fibre și alți nutrienți care susțin o dietă sănătoasă.

De asemenea, fructele sunt, în general, sărace în calorii și bogate în fibre, ceea ce vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

De fapt, consumul de fructe este legat de o greutate corporală mai mică și de un risc mai mic de diabet, hipertensiune arterială, cancer și boli de inimă.

Grapefruitul este foarte scăzut în calorii și bogat în vitaminele A și C. Poate fi o gustare sănătoasă înainte de mesele principale, pentru a vă ajuta să reduceți aportul total de alimente.

Merele sunt sărace în calorii, bogate în fibre și foarte sățioase. Studiile indică faptul că pot susține pierderea în greutate.

Fructul pasiunii este un fruct cu conținut scăzut de calorii, bogat în fibre, care poate beneficia de tensiunea arterială și sensibilitatea la insulină, făcându-l potențial ideal pentru pierderea în greutate.

Kiwi sunt foarte nutritivi și oferă o serie de beneficii pentru sănătate. Fibrele lor ridicate și conținutul scăzut de calorii le fac ideale pentru pierderea în greutate.Fructele de kiwi sunt moi, dulci și delicioase atunci când sunt consumate crude, decojite. Poate fi, de asemenea, suc, folosit în salate, adăugat la cerealele de dimineață.

Portocalele au un conținut scăzut de calorii, în timp ce bogate în vitamina C și fibre. De asemenea, sunt foarte sățioase.

De fapt, portocalele sunt de patru ori mai multe umpluturi decât un croissant și de două ori mai umplute decât un bar de muesli.

În timp ce mulți oameni consumă suc de portocale în loc de felii de portocale, studiile au constatat că consumul de fructe întregi – mai degrabă decât consumul de sucuri de fructe – nu numai că are ca rezultat un consum mai mic de foame și calorii.

Prin urmare, dacă încercați să slăbiți, este mai bine să mâncați portocale decât să beți suc de portocale. Fructul poate fi consumat singur sau adăugat la salata sau desertul preferat.

Call Now Button